Головне

Прем'єр-ліга. 27-й тур. Чорноморець - Динамо 1:4. Бенефіс Ярмоленка

30.04.2017 22:21 6180 0
Прем'єр-ліга. 27-й тур. Чорноморець - Динамо 1:4. Бенефіс Ярмоленка

Київське Динамо, що вже немає шансів наздогнати Шахтар у турнірній таблиці, провело хороший тренувальний матч з Чорноморцем. Не особливо напружуючись, кияни розгромили одеситів на НСК Олімпійський з рахунком 4:1.

Нагадаємо, що гра проходила в Києві, оскільки поле стадіону Чорноморця не може приймати матчі через свій поганий стан поля. Була в одеситів ще одна проблема - кадрова. Чотири гравці основи не змогли зіграти в цій грі. На лавці запасних команди Бабича були чотири польових гравці, включаючи травмованого Хочолаву. Звідси і такий результат.

Вже на перших хвилинах Динамо виходить вперед. Після класного пасу від Шепелєва Ярмоленко ударом під поперечку воріт Чорноморця відкрив рахунок у грі - 1:0.

 

Навіть після забитого голу темп гри не збільшився, а Динамо продовжувало контролювати події на полі. Підопічні Бабича, які до цього відбирали очки у Шахтаря та Зорі виглядали знекровленими. Команді ж Сергія Реброва гра давалася легко, і все виходило на класі. Кияни дозволили собі випустити в стартовому складі навіть 19-річного Кравченка, котрий гри не зіпсував.

Ще в першому таймі Динамо довело рахунок до 3:0. Після пасу Яромоленка Бєсєдін забив другий гол, а на 43-й хвилині удар Віда головою зробив рахунок і зовсім розгромним. У заключні 45 хвилин на полі нічого не змінилося. Динамо продовжувало атакувати, а Чорноморець грав у свою нинішню силу. Хоча кілька моментів таки в одеситів було.

Свій гол номінальні господарі поля таки забили, але вже на 84-й хвлині, коли після дального удару Татаркова м`яч залетів у ворота Коваля. До цього свій другий гол в матчі оформив Ярмоленко. Після виходу сам на сам з Безруком Андрій майстерно впав і суддя Можаровський на вагався і вказав на 11 метрів. З позначки капітан Динамо пробив сильно і в кут воріт.

 

Під завершення матчу Чорноморець міг забити ще один гол, але вже не вистачило влучності у Карнози. У результаті прогнозована перемога Динамо. Взагалі, тяжко щось писати про матчі, в яких інтрига похована ще задовго до гри.

Коментарі ()