Головне

Шахтар проти збірних України. ДОКУМЕНТ

12.05.2017 15:15 6965 0
Шахтар проти збірних України. ДОКУМЕНТ

У донецького Шахтаря завжди було досить специфічне ставлення до усього українського.

Усі пам`ятають відмову гравців Шахтаря одягнути футболки на підтримки української армії. Потім було видалення посту в соціальній мережі футболіста Віктора Коваленка на підтримку українських військових після відвидин госпіталю з бійцями АТО.

Від спікерів "гірників" ми завжди чуємо, як вони люблять Україну та національну збірну. Насправді, усе виходить не так щиро.

У Шахтарі ніколи не бажали йти на підтримку національній команді. Таких випадків історія пам`ятає багато.

Кілька місяців тому Шахтар не горів бажанням переносити тур заради підготовки національної команди до матчу відбору до ЧС-2018 з Хорватією. Лише після програшу Сельті у Лізі Європи у Шахтарі погодилися на перенесення туру на прохання Андрія Шевченка.

У розпорядження Чемпіона потрапила інсайдерська інформація щодо завдань юридичній службі Шахтаря на сезон-2016/17. В одному з цих документів зазначається: добитися скасування міжднародного календаря матчів ФФУ. Тобто, це не тільки національна команда, але і всі збірні.

У пункті для чого це прописано: Футболісти першої команди й інших команд клубу будуть менше пропускати тренувань, у зв`язку з викликами до збірних України.

Дивіться сам документ нижче.

 
Коментарі ()