Головне

Прем'єр-ліга. 29-й тур. Чорноморець - Шахтар 0:3. Питання відсутні

13.05.2017 21:27 2354 0
Прем'єр-ліга. 29-й тур. Чорноморець - Шахтар 0:3. Питання відсутні

Шахтар в минулому турі оформив чемпіонство. З цієї причини в Одесі Паулу Фонсека на поле випустив футболістів, що отримували в нинішньому сезоні не так багато ігрового часу.

Команди почали в невисокому темпі, і стартові двадцять хвилин пройшли без небезпечних моментів. Перший шанс відкрити рахунок був у Бланко Лещука, проте аргентинець з хорошої позиції не потрапив у рамку. Тут же біля протилежних воріт сейв Микити Шевченка виручив донеччан: після удару Хобленка голкіпер витягнув м'яч з-під перекладини.

А вже в атаці у відповідь Шахтар забив: Бланко Лещук заграв Олександра Зубкова, який помітив ривок Дентінью в штрафну і вивів бразильця на побачення з Безрукому, воротар Чорноморця удар відбив, але м'яч відскочив прямо в захисника "моряків" Аблітарова і від його ноги влетів в сітку - 1:0 на користь Шахтаря.

 

Услід за цим, стримавши пару випадів опонента, донеччани організували ще одну результативну атаку. Алан Патрік на правому краю штрафної розібрався з трьома суперниками і відпасував Дентінью, але на постріл з лінії воротарської зреагував Безрук, переклавши м'яч на кутовий. Проте саме з цього стандарту Шахтар подвоїв рахунок: Алан Патрік подав справа, м'яч дістався Густаво Бланко Лещуку, і той метрів з семи розстріляв ворота одеситів - 2:0, пише офіційний сайт Шахтаря.

Після закінчення перерви "гірники" активніше увійшли у гру, і вже в дебюті дві можливості відзначится були в Олександра Зубкова: перший удар півзахисника пройшов над воротами, а другий блокував захисник одеситів. Чорноморець відповів не менш гостро: після подачі справа головою пробивав Хобленко - м'яч попав в штангу.

Світлини - офіційний сайт Шахтаря

Та все ж на 89-ій хвилині "гірники" продавили оборону хазяїв. Богдан Бутко на рідному фланзі здорово прийняв пас з глибини і вирізував передачу на Бланко Лещука, який з меж воротарського був точний і оформив дубль - 3: 0.

Коментарі ()