Головне

Луческу російських журналістів назвав "тупими" і наїхав на Мутка

18.05.2017 08:44 3219 0

Екс-наставник донецького Шахтаря Мірча Луческу поскандалив після матчу 29 туру чемпіонату Росії, в якому його Зеніт переміг Краснодар.

Спочатку головний тренер Зеніта звинуватив у проблемах його команди журналістів і віце-прем'єра Росії Віталія Мутка, який є за суміснцтвом президентом російської федерації футболу.

"Відразу можу сказати, що тиск медіа був дуже великим. На жаль, вперше за останні 20 років моя команда може посісти третє місце. Я дуже засмучений. Напевно, занадто великий тиск був на наших гравців від петербурзької преси. Іноді потрібно було не так жорстко критикувати нас, а похвалити.

Весь рік ми працювали в дуже складних умовах. Все почалося з втрати Халка, Вітселя і Гарая. Ми зробили трансфери, але ніхто з новачків не став лідером цієї команди і навіть футболістом основного складу. Восени ми грали краще, ніж навесні. Не можу не відзначити, що після домашньої гри з Спартаком у нас з'явилися великі проблеми самі знаєте якогось характеру.

Було враження, що президент федерації дав знак проти "Зеніта". Напевно, він (Віталій Мутко – прим. ред.) не повинен був коментувати суддівські рішення того матчу, як і не міг торкатися вилучень в матчі з "Уралом", а ті червоні картки були правомірні. Навіть сильний фахівець Валерій Газзаєв це підтвердив.

Згодом Луческу достроково завершив прес-конференцію. На прохання оцінити дії свого нападника Олександра Кокоріна наставник Зеніта вийшов із зали, кинувши услід журналістам "Stupid people", що в перекладі означає "тупі люди", пише Футбол 24.

Мірча Луческу скандалить і в Росії
Коментарі ()