Українська правда

Санжар: Олімпік докладе всіх зусиль, щоб забезпечити собі бронзові медалі

Сергей Шемшученко — 20 травня 2017, 09:58

Олімпік докладе всіх зусиль, щоб забезпечити собі бронзові медалі УПЛ.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Роман Санжар, який розповів про підготовку його команди до гри проти Шахтаря.

"Після перемог завжди гарний настрій, тим більше ми змогли обіграти Динамо, з яким нам завжди було складно грати. Але про це ми вже забули, це було вчора. Попереду зустріч з Шахтарем, це теж складний суперник – володар Кубка України і чемпіон України. Гра буде дуже складна, ми до неї готуємося з хорошим настроєм. Хотілося б, щоб і після матчу ві у нас залишився таким же", - зазначив він.

"Ця гра буде важлива з точки зору боротьби за місця в єврокубки. Путівку в Лігу Європи ми собі ще не забезпечили, попереду розігруються дев'ять очок. Ми випереджаємо конкурентів тільки на п'ять пунктів, все може бути. Це футбол, поки ще ніхто собі нічого не забезпечив, попереду є матчі, в яких може статися все, що завгодно", - додав Санжар.

Тренер запевнив, що Олімпік налаштовується на кожний матч, так як має шанси поборотися за 3-тє місце УПЛ.

"Ми налаштовуємося на кожну гру, розуміємо, що ще нічого не вирішено. Тим більше розклад в турнірній таблиці говорить нам про те, що ми можемо поборотися і за третє місце. Докладемо всіх зусиль, щоб зачепитися за медалі", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.