Головне

Прем'єр-ліга. 30-й тур. Динамо - Зоря 1:2. Донбаська карма Реброва

21.05.2017 21:30 5921 0
Прем'єр-ліга. 30-й тур. Динамо - Зоря 1:2. Донбаська карма Реброва

Матч 30 туру Прем`єр-Ліги Динамо - Зоря для господарів вже нічого не вирішував. Для біло-синіх у цьому сезоні втрачено усе, окрім гідності. На 90-річчя клубу динамівці програли Олімпіку, а через кілька днів був програний фінал Кубка України Шахтарю.

Після поразки на НСК Олімпійському Зорі крісло під Сергієм Ребровом затряслося. Три поразки поспіль в національному турнірі, напевно, забагато навіть для такої команди біло-синіх.

Ребров у старті зробив багато змін і дав відпочити лідерам. Вернидуб, що веде із Зорею боротьбу за бронзу, виставив на сьогодні оптимальний склад. На початку поєдинку обидві команди грали в повільний футбол. На 15 хвилині удар Петряка зі стандарту і ворота Динамо рятує лише стійка.

Відкрило рахунок Динамо після помилки судді Катерини Монзуль, що призначила стандарт за начебто фол Форстера на Гонсалесу, хоча було усе навпаки. З 27-ми метрів зі штрафного Морозюк вдарив сильно і м`яч залетів у верхній кут воріт гостей - 1:0. Після забитого голу господарі заграли активніше і моментів стало більше обох воріт. На 28-ій хвилині ще один спірний момент в рішенні арбітра. віда взяв у карному "на бедро" Бонавентуре, але арбітр навіть не свиснула.

Світлина - офіційний сайт fcdynamo.kiev.ua

Через кілька хвилин небезпечно бив Гонсалес - вище воріт. А на 37-й хвилині Зоря зрівняла рахунок. Після пасу від Петряка зіграв на випередження Чечер, який продавив Бурду і пробив у кут воріт Коваля - 1:1. 

Завершальні 45 хвилин в атаці були поцікавішими. На старті був момент у Яремчука, але удар того заблокував Опанасенко, а далі знову забила гол луганська команда. Знову пас від Петряка на Бонавентуре, який увійшов в карний і пробив повз Коваля - 2:1. Ребров через сім хвилини вирішив випустити Ярмоленка, який гру загострив, але врятувати свою команду від поразки так і не зміг.

На 73-й хвилині Монзуль призначає пенальті у ворота Динамо за начебто фол Морозюка над Бонавентуре. Теж спірний момент. З 11 метрів пішов бити Форстер і його удар у кут воріт Коваль парирує.

У кінцівці матчу на полі була атакувальна гра від обох команд. У Динамо небезпечно били Рибалка та Антунеш, а в гостей перевірив на надійність Коваля Любенович. У результаті перемога Зорі з рахунком 2:1. Тепер відрив Шахтаря від Динамо вже 18 пунктів. 

Коментарі ()