Головне

Прем'єр-ліга. 31-й тур. Олімпік - ФК Олександрія 0:0. Донеччани гарантували собі четверте місце

26.05.2017 20:57 1346 0
Прем'єр-ліга. 31-й тур. Олімпік - ФК Олександрія 0:0. Донеччани гарантували собі четверте місце

Після нічиєї з Олександрією Олімпік гарантував собі четверте місце і путівку в Лігу Європи. В Олександрії боротьба за перепустку в єврокубки розгорнеться з Чорноморцем. Поки з відривом в одне очко лідирує команда Олександра Шарана.

У звітному поєдинку Олімпік почував себе досить спокійно, а ось гості хотіли більше бажали виграти і шансів на це в них було вдосталь. Лише в першому таймі Махарадзе потягнув два небезпечні удари, а ще в одному моменті Пономарь не влучив у порожні ворота.

Олімпік не біг вперед і грав здебільшого на контратаках. В донеччан у перші 45 хвилин запам`ятався удар Брікнера після якого м`яч пролетів поруч зі штангою.

 

На старті другого тайму вже забігали номінальні господарі. На 58-й хвилині удар Сергійчука з метрів 16 блокує Цуріков. Далі знову був дальній постріл Брікнера і поруч зі стійкою пролетів круглий. Відповідь Олександрії була не такою небезпечною і Запорожан не влучив по м`ячу після прострілу на дальню штангу.

Під завершення матчу ще один шанс вирвати перемогу був у Сергійчука, який вийшов сам на сам з Леванідовим, обіграв воротаря, але не влучив у порожні ворота.

У завершальному матчі чемпіонату Олімпік може пограти у власне задоволення, а на Олександрію очікує важкий матч з Шахтарем за Європу.

Коментарі ()