Головне

Ребров: Гра була валідольною

26.05.2017 22:44 1315 0

Головний тренер Динамо Сергій Ребров прокоментував матч 31 туру УПЛ з Шахтарем (3:2).

"Я думаю, що гра сподобалася уболівальникам, було багато моментів. Але для тренерів вона була валідольною. Звичайно, цей матч нічого не вирішував в чемпіонаті, але будь-яка гра проти Шахтаря - принципова.

Я вдячний хлопцям, що вони серйозно віднеслися до цього поєдинку.

Я не думаю, що в першому таймі ми грали неактивно. Просто добре почали перші 15-20 хвилин, контролювали м'яч, створювали моменти. Але гра проти Шахтаря має на увазі психологічне навантаження. Один-два рази втратили м'яч і втратили упевненість.

Шахтар цим швидко скористався, зрівняв рахунок і створив ще моменти. У перерві ніякої установки не було. Хлопці самі поговорили, проаналізували помилки і вийшли на другий тайм з іншим настроєм.

Тренер на те в команді. Коли виграємо - усі мовчать. Я готовий до критики, і я приймаю її, тому що цього сезону Динамо виступило незадовільно. Але на те є досить причин, які ми обговоримо з президентом. Тренер має бути готовий до цього.

Я можу прислухатися до критики, але не до критиканів, які тільки і чекають моменту, щоб накинутися на мене, на команду і президента", - розповів Ребров на післяматчевій прес-конференції.

Сергій Ребров
Коментарі ()