Головне

Шевченко з фанатами, безвіз та Лінія Манергейма. ВІДЕО + ФОТО

12.06.2017 14:21 2260 0

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко після гри з Фінляндією визнав, що перемога була би неможливою без українських уболівальників. Більше тисячі осіб прибули до Тампере і сформували великий український сектор на стадіоні Ратина.

 


Майже половина фанатів прибула автобусами зі Львова в рамках фан-руху "Вірні Збірній", що створений за ініціативи нового преміум-спонсора Національної збірної команди України з футболу. Вболівальники подолали відстань у понад три тисячі кілометрів через Польщу та країни Прибалтики, а після гри - назад. У Тампере українці прошлися маршем вулицями міста.

Окремо приїхали ті, хто підтримує всі виїздні поєдинки команди в світі - то міжнарожна українськи діяспора. Хлопці з Аргентини, Німеччини, Швеції, Канади, Польщі, Великої Британії прибули на місце найпершими, саме вони зустрічали збірну біля готелю Sokos. 

На стадіоні  фанатами керував відомий телеведучи та футбольний активіст Сергій Притула. Новий винахід українців - банер зі слоганом: Україна - лінія Манергейма 21 століття.

 
 

Тисяча українців на трибуні були активнішими за решту глядачів на стадіоні. По завершенні гри Андрій Шевченко повів команду дякувати уболівальникам за підтримку, і промовив те, що без них не було би результату. Українці почали зістрибувати на поле з сектору назустріч гравцям, почалася чубанина з охороною.

Після прес-конференції фанатський актив чекав Шевченка на виході зі стадіону. Початок спілкування Андрій попросив не знімати на відео. Мова йшла про відповідальність гравців і уболівальників одне перед одним. Ультрас домовилися з головним тренером про співпрацю та координацію. 

Коментарі ()