Головне

На стадіоні Динамо почали встановлювати нові сидіння. ФОТО

28.06.2017 22:26 2531 0

На стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського триває реконструкція.

Як інформує офіційний сайт Динамо, на арені імені Лобановського почали монтувати нові сидіння, які, як і раніше, будуть синього кольору.

Незмінними залишаться лише центральні сектори, де готові відкидні сидіння є дуже зручними й не викликають жодних нарікань.

Уже незабаром робітники почнуть укладання нової бігової доріжки італійського виробництва, яка матиме біло-синє забарвлення.

Будівельники роблять усе можливе, аби завершити ремонтні роботи до старту нового сезону, який розпочнеться трохи більше ніж за два тижні – перший тур Прем’єр-ліги сезону 2017/2018 рр. запланований на 16 липня (базова дата).

Відзначимо, що у випадку завершення реконструкції стадіону до початку чемпіонату України, свій матч 1-го туру на стадіоні ім. Лобановського може провести київське Динамо.

Кияни розпочнуть сезон в УПЛ матчем проти Чорноморця, який відбудеться 19 липня у зв'язку з участю киян у поєдинку за Суперкубок України.

Нагадаємо, проведення стартового матчу УПЛ Динамо – Чорноморець на НСК Олімпійський під питанням у зв'язку із концертом відомого гурту Depeche Mode.

У випадку перенесення матчу на стадіон імені Лобановського не вступить в силу покарання Динамо провести матч без глядачів, оскільки дана санкція застосована саме до гри Динамо на Олімпійському.

Таким чином, без глядачів може пройти гра 3-го туру Динамо – Карпати.

 
 
 Світлина ФК Динамо Київ
Коментарі ()