Головне

Кубок конфедерацій. Чилі - Німеччина 0:1. Бундестім святкує перемогу у турнірі

02.07.2017 23:32 3667 0
Кубок конфедерацій. Чилі - Німеччина 0:1. Бундестім святкує перемогу у турнірі

У неділю, 2-го липня, відбувся фінал кубка Конфедерацій-2017, який проходив в Росії. У вирішальному матчі, що пройшов у Санкт-Петербузрі, збірна Німеччини з мінімальним рахунком здолала команду Чилі. Втім, не все так добре починалося для підопічних Льова, які у цьому матчі були хоча і не явними, але фаворитами. Так, "Ла Роха" розпочала матч досить активно, неодноразово турбуючи тер Штегена дальніми ударами.

Один з таких пострілів вже на старті заблокували захисники Бундестіма, а дальні постріли Відаля та Варгаса пройшли вже повз ворота. Ще одну спробу Варгаса на 14-й хвилині нівелював тер Штеген. Початок був явно за чилійцями, а от Німеччині вистачило і одного моменту для взяття воріт. Тут привіт можна передати Діасу, який на 20-й хвилині почав чудити в своїй штрафній, побіг в сторону Вернера, який легко у нього м'яч відібрав, вийшов один на один з голкіпером і акуратно спасував Штіндля, який з кількох метрів відправив м'яч у сітку воріт відіграного Браво.

Світлина telegraf

Після пропущеного голу команда Піцці не знітилася і продовжила грати у свій футбол. У підсумку чилійці назбирали 12 ударів у напрямку воріт тер Штегена, але зрівняти рахунок так і не змогли. У свою чергу Німеччина під завершення тайму була близькою, аби закріпити перевагу, коли два класних моменти втратив Горецка.
На 35-й хвилині Леон пробив поруч зі стійкою, а вже у компенсовану хвилину після удару з вбивчої позиції від хавбека Шальке Чилі врятував Браво.

Початок другого тайму вже не проходив за такої ігрової переваги Чилі. Німеччина відвела гру від власних воріт, а вже на 55-й хвилині дива майстерності знову продемонстрував Браво, який парирував постріл Дракслера. З 60-ї хвилини гравці обох команд почали нервувати, доходило навіть до грубощів, але арбітр взяв ситуацію під контроль, обмежившись лише трьома жовтими картками.

Світлина telegraf

Після такої собі "паузи" чилійці знову пішли вперед відігруватися. Мали нагоди зрівняти рахунок Санес та Варгас, але з ударом першого впорався тер Штеген, а постріл другого заблокували захисники. На 75-й хвилині відправив м'яч вище воріт з дальної відстані Артуо Відаль. За 10 хвилин до завершення основного часу тренери зробили ряд замін. Одна з таких могла спрацювати саме у Чилі: Санчес завдав удар здалеку, але м'яч, що летів у напрямку воріт тер Штегена, перехопив Пуч, який з лицьової зміг виконати простріл на свіжого Сегаля, але форвард дивом пробив повз ворота.

Під завершення основного часу на полі знову почали вирувати пристрасті - чергові три жовті картки для Браво, Джана та Руді. Свій останній шанс перевести гру у додаткові 30 хвилин мав Алексіс Санчес, який зі стандарту не зміг пробити тер Штегена. Таким чином, Німеччина далеко не основним своїм складом змогла втримати потрібний для себе рахунок і виграти Кубок конфедерацій-2017.

Коментарі ()