Головне

Леоненко: Хацкевич змушує Динамо швидко думати та швидко атакувати

24.07.2017 22:03 2690 0

Експерт програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" Віктор Леоненко зазначив позитивні моменти у грі Динамо у поєдинку проти Шахтаря.

Також він відзначив і загальний прогрес команди при новому тренері - Олександру Хацкевичу, інформує сайт телеканалу "Футбол 1".

"Динамо у цьому матчі грало на руйнування. У першому таймі у команди, по суті, були тільки напівмоменти. Хацкевич зробив висновки у порівнянні із Суперкубком: було видно його роботу", - сказав він.

"У другому таймі у двох команд було багато моментів. Більше у Шахтаря, якому потрібно було відіграватися. Але їм не вистачило фарту у завершенні атак. По суті рахунок повинен був бути 4:2 на користь "гірників", - додав фахівець.

Також Леоненко відзначив, що у киян не стоїть завдання володіти м'ячем.

"Хацкевич зараз змушує Динамо швидко думати та швидко атакувати. Це - чисто динамівський футбол: провели атаку, завершили - не завершили, повернулися. У Реброва вони тримали м'яч - і що? Пляжний футбол!" - підсумував він.

Нагадаємо, після завершення минулого сезону Леоненко проїхався по Динамо, сказавши, що у провалі винні і Ребров, і Суркіс.

Коментарі ()