Головне

Ліга Європи. 3-й відбірний раунд. Астра - Олександрія 0:0. Українці відстояли нічию у меншості

27.07.2017 22:27 6091 0
Ліга Європи. 3-й відбірний раунд. Астра - Олександрія 0:0. Українці відстояли нічию у меншості

Свій перший матч у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи-2017/18 Олександрія провела у румунському місті Джурджу проти місцевої Астри, і провела його досить вдало. Якщо подивитися на статистику гри, то у володінні м’ячем наші земляки не поступалися господарям. Підопічні Володимира Шарана вдвічі більше пробивали по воротах, десять проти п’яти.

Захист взагалі відіграв на відмінно, суперник жодного разу не влучив у рамку воріт Паньківа. Керманич олександрійців так грамотно побудував гру команди, що Астра просто не знала, у який спосіб вона буде створювати загрози біля воріт Олександрії. Українці, діючи надійно в обороні, сміливо йшли вперед і створили чимало проблем біля воріт болгарського кіпера Астри Ілієва.

 

Небезпечна ситуація була створена у штрафному майданчику господарів після подачі кутового на 8-й хвилині зустрічі, але до завершального удару справа не дійшла. Ще через дві хвилин Банада потужно пробив по воротах господарів, але його удар був неточний. Хороший момент олександрійці створили на 12-й хвилині матчу, все той же Банада, після того, як Грицук майстерно пропустив м’яч після подачі справа, у дотик вистрелив метрів з 20-ти, але знову неточно.

У цей проміжок часу, українці мали певну перевагу над господарями поля. Заслуговує на увагу момент, який створили гості на 25-й хвилині. Сітало протягнув м’яч по лівому флангу та зробив націлену передачу у центр, але між собою непорозумілися Чеботаєв і Полярус. У наступній атаці знову Сітало зряче прострелив від бокової лінії, але ніхто з партнерів не зумів замкнути цю передачу.

На 37-й хвилині зустрічі за гру високо піднятою ногою Басов отримав жовту картку. Забігаючи наперед, слід сказати, що Сергій підкосив суперника у центрі поля на 78-й хвилині зустрічі, за що отримав друге попередження та залишив межі поля.

Йокнуло серце у вболівальників Олександрії наприкінці першого тайму, коли Белу гарматним пострілом метрів з 30-ти поцілив у сітку воріт - із зворотної сторони.

 

На початку другого тайму наші земляки не збавили темп, а намагались шукати щастя біля воріт суперника. Тренери обох команд почали робити заміни, намагаючись переламати хід матчу.

Найнебезпечніший момент біля воріт Олександрії господарі створили на 75-й хвилині матчу, Ле Таллек вивів на удар Нікоаре, а той метрів з 8-ми не поцілив у дальній кут воріт Паньківа. Вилучення Басова спонукало Шарана, зробити ще одну заміну. В останній десятихвилинці румуни будь-якою ціною намагалися вирвати перемогу у цьому матчі. Та спокійно і надійно, перебуваючи у меншості, олександрійці довели матч до логічного завершення.

0:0 на полі суперника - вагома заявка на загальну перемогу у двобії.

За матеріалами офіційного сайту ФК Олександрія

Коментарі ()