Головне

Шаран: Знаємо сильні та слабкі сторони Астри

26.07.2017 20:00 839 0

Румунська Астра - це хороша команда з технічними виконавцями.

Про це заявив головний тренер Олександрії Володимир Шаран, який на прес-конференції поділився очікуваннями від першого матчу проти Астри в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

"Ми дуже ретельно готуємось до матчу. Відверто кажучи, навіть, трошки зачекались його, адже свою підготовку почали ще на навчально-тренувальних зборах. Хоча в чемпіонаті України вже зіграли два матчі, проте головне завдання для нас на даний момент це – Ліга Європи", - зазначив він.

"Ми переглядали матчі за участю Астри. Знаємо їх сильні та слабки місця. Це хороша команда з технічними виконавцями. Завтра буде цікавий, на мою думку, матч. Не хочеться робити якісь гучні заяви, проте я налаштовую своїх хлопців на бойову гру", - додав Шаран.

За його словами, Шендрік та Щедрий не допоможуть команді через пошкодження.

"Хто не допоможе Олександрії? В Україні залишились Антон Шендрік та Артем Щедрий, які ще не відновились після пошкоджень. Загалом, до Румунії ми взяли 20 футболістів. Під питанням участь Андрія Цурікова, у якого була мікротравма", - повідомив тренер.

"Всі інші хлопці готові до гри. Завтра буде цілий день, щоб вирішити питання основного складу", – наводить слова Шарана офіційний сайт ФК Олександрія.

Матч Астра – Олександрія відбудеться 27 липня. Початок о 20:30.

Коментарі ()