Головне

Головний тренер Янг Бойз: Стурбувало, як легко Динамо забило нам третій гол

26.07.2017 23:26 2320 0

Головний тренер Янг Бойз Адольф Гюттер залишився незадоволений результатом матчу проти Динамо, який відбувся в межах 3-го кв. раунду Ліги Чемпіонів і завершився з рахунком 3:1 на користь киян.

За словами наставника швейцарського клулу, у першому таймі його команда недостатньо атакувала.

"У другому таймі зробили все можливе, щоб скоротити відставання у рахунку і нам вдалося відквитати один м'яч. Кияни дали нам один шанс і ми ним скористалися. Коли можна було закінчувати з різницею в один м'яч, нам забили третій гол. Як здалося, дуже легко і мене це стурбувало", - зазначив він.

"Таким рахунком я не зовсім задоволений. Вважаю, що в першому таймі недостатньо атакували. Проте, ми дисципліновано грали, а Динамо скористалося своїми двома шансами. Потім, після травми гравця, ми провели дві заміни і гра стала більш гнучкою і відкритою. Могли випустити і Сулеймані, але вирішили поберегти його на наступний матч", - додав Гюттнер.

Тренер також згадав минулорічне протистояння із Шахтарем і зауважив, що "гірників" та Динамо порівнювати не можна.

"Через тиждень у нас буде гра вдома. Ми вже грали з Шахтарем там. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб скористатися своїми шансами. Тут не можна порівнювати команди. Для мене Динамо саме в матчі є командою, яка в грі більш агресивна, а у Шахтаря більше сильна індивідуальна гра бразильців", - сказав Гюттер, слова якого наводить Sport Arena.

Адольф Гюттер. Світлина prosport.ro
Коментарі ()