Головне

Черкаський Дніпро через тиждень може знятись з Першої ліги

31.07.2017 19:29 2076 0

Черкаський Дніпро опинився у скрутній ситуації і звернувся за допомогою до мера Черкас Анатолія Бондаренка.

Черкаський Дніпро опублікував на офіційному сайті клубу текст відкритого листа до міського голови, в якому зазначає, що після відходу Володимира Лашкула з посади президента (21 травня 2017) у клубі почались серйозні проблеми.

Клуб все ж зміг зберегти команду і заявитись на чемпіонат Першої ліги 2017/18, але фінансові проблеми не дають в повному обсязі забезпечити необхідну підготовку команди та резерву до участі у змаганнях.

У листі відзначається, що клуб попросив Володимира Лашкула повернутись на посаду президента, але досі не отримав відповідь від функціонера.

Робоча група, яка займається питанням Черкаського Дніпра, поставновила, що заново створений муніципальний клуб зможе почати функціонування лише з лютого 2018 року.

Зважаючи на це, Черкаський Дніпро просить Анатолія Бондаренка особисто втрутитись в ситуацію, зупинити падіння і допомогти зберегти команду Черкаський Дніпро.

Насамкінець у клубі застерегли: "Якщо у найближчий тиждень не будуть вирішені питання фінансування, то Черкаському Дніпру доведеться прийняти рішення про припинення участі команди в чемпіонаті України".

Коментарі ()