Головне

Ліга чемпіонів. Анонс першого ігрового дня 4-го туру

31.10.2017 14:38 1778 0
Ліга чемпіонів. Анонс першого ігрового дня 4-го туру

У вівторок 31 жовтня матчами 4-го туру продовжиться головний клубний турнір Європи - Ліга чемпіонів.

В групі А лідер та один із фаворитів турніру англійський Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд прийматиме айутсайдера групи португальську Бенфіку. Перемога, а при деяких розкладах і нічия гарантуватимуть дияволам вихід до плей-офф.
в іншому матчі групи А Базель вдома прийматиме московський ЦСКА

В квартеті В турнірна ситуція дуже схожа на групу А. Тут французький ПСЖ на Парк-де-Пренс зіграє з бельгійським Андерлехтом, а в гості до шотландського Селтіка завітає мюнхенська Баварія.

В групі С лондонський Челсі гостюватиме в Римі. На знаменитому Стадіо Олімпіко Рома та Челсі продовжать своє двоматчеве протистояння.
Нагадаємо, що фанатастична гра 3-го туру на Смемфорд Брідж між "аристократами" та римлянами закінчилася надрезультативною нічиєю 3:3.

Челсі - Рома

В цій же групі мадридський Атлетіко спробує реабілітуватися перед власними вболівальниками за невдалий старт у цьогорічній ЛЧ і все-таки перемогти дебютанта чемпіонської ліги - азербайджанський Карабах.

Гра 3-го туру в першій грі цих команд закінчилася нічиєю 1:1, що дозволило здобути перше історичне лігочемпіонівське очко Карабаху.

В квартеті D Мессі і компанія завітають в гості до Пірею помірятися силами з місцевим Олімпіакосом. В третьому турі Барселона на Ноу Камп легко перемогла греків з рахуноком 3:0, навіть незважаючи на вилучення Піке.

А туринський Ювентус на виїзді зіграє з ліссабонським Спортингом. У Турині в наднапруженому поєдинку "стара сенйора" зуміла таки дотиснути футболістів Спортингу.



Коментарі ()