Головне

Ліга чемпіонів. Анонс другого ігрового дня 4-го туру

01.11.2017 11:30 902 0
Ліга чемпіонів. Анонс другого ігрового дня 4-го туру

В середу 1 листопада 4-й тур Ліги чемпіонів продовжиться матчами другого ігрового дня.

В групі E ситуація більш ніж заплутана. Несподіваний лідер квартету московський Спартак завітає в гості до Севільї. Перша гра між цими командами два тижні тому у Москві закінчилася впевненою перемогою червоно-білих з рахунком 5:1. 

А Ліверпуль на Енфілді прийматиме словенський Марібор. Нагадаємо, що в Любляні два тижні тому мерсисайдці вчинили розгром господарям - 7:0.

В квартеті F чемпіон України донецький Шахтар в Харкові зіграє з роттердамським Феєнордом. Перемога дозволить "гірникам" зробити вагому заявку на лігочемпіонівську весну. Перша гра між цими суперниками зіканчилася перемогою чемпіона України з рахуноком 2:1. Нагадаємо, що дублем в Роттердамі відзначився хавбек Шахтаря Бернард.

Захоплюючий поєдинок на нас чекає в Неаполі, де італійський Наполі прийматиме Манчестер Сіті. Турнірне становище склалолся таким чином, що команді Мауріціо Саррі потрібно лише перемагати, щоб зберегти шанси на продовження боротьби в ЛЧ.

Феєнорд - Шахтар

В групі G несподіваний одноосібний лідер турецький Бешикташ в Стамбулі зіграє проти Монако. Навіть у випадку нічиєї, турецький гранд забезпечить собі вихід до плей-офф ЛЧ. В цьому ж квартеті португальський Порту вдома прийматиме німецький РБ Лейпциг. В турнірній таблиці команди розділяє лише одне очко, тому у випадку перемоги однієї з команд, переможець зміцнить свої позиції в боротьбі за друге місце в групі.

У групі Н протистояння двох явних лідерів квартету мадридського Реала і лондонського Тоттенгема продовжиться в Лондоні. Перша гра між цими командами в Мадриді закінчилася нічиєю 1:1. Інтересу цій грі додає і той факт, що обидві команди програли свої останні ігри в національних чемпіонатах. А Реал і зовсім відстає від Барселони вже на 8 очок.

В Дортмунді у грі аутсайдерів Боруссія - АПОЕЛ "джмелі" спробують реабілітуватися перед своїми уболівальниками за серію невдач в останніх іграх. Шанси обох команд на вихід в плей-офф дуже примарні, якщо не сказати більше. Тому ця гра лише за третє місце, яке дасть право продовжити єврокубковий шлях, але вже в турнірі за рангом нижче - Лізі Європи.

АПОЕЛ - Боруссія
Коментарі ()