Головне

УАФ оголосила про розмір збитків за президентства Павелка

18.04.2024 18:03 12850 1
УАФ оголосила про розмір збитків за президентства Павелка

Українська асоціація футболу розпочала аудит діяльності за президентства Андрія Павелка, який проводить незалежна компанія AC Crowe Ukraine.

Зазначається, що відтік активів УАФ складає 1 млрд 342 млн 900 тис. грн. Основні збитки спричинено операціями з офшорними компаніями, втратами коштів через використання депозитів, витратами, пов'язаними із завищенням вартості придбаних товарів/робіт/послуг.

Наведені дані є попередніми та підлягають остаточному затвердженню. Фінальні результати перевірки буде оприлюднено після завершення аналізу. 

Нагадаємо, що наприкінці лютого Андрій Павелко вийшов на свободу. Функціонера відправили в СІЗО на 60 діб 16 червня 2023 року. Після цього термін утримування під вартою неодноразово продовжували. Павелка звинувачувався в розкраданні коштів на будівництві заводу з виготовлення штучного газону для футбольних полів.

Новим президентом УАФ обрали колишнього тренера збірної України Андрія Шевченка. Він замінив на посту Павелка, який очолював УАФ з 2015 по 2024 роки.

Коментарі ()