Головне

Не ФК «Коул Палмер»: Почеттіно зробив гучну заяву перед лондонським дербі

23.04.2024 15:28 663 0
Не ФК «Коул Палмер»: Почеттіно зробив гучну заяву перед лондонським дербі

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно вважає, що відсутність Коула Палмера в матчі проти Арсенала має стати додатковим стимулом для його підопічних. 

Про налаштування на дербі Лондона аргентинський наставник розповів на передматчевій пресконференції. 

"Якщо Коул Палмер не зможе зіграти з Арсеналом, то це стане хорошим викликом для команди. Якби я був на місці гравців, то в мене була б мотивація показати, що це футбольний клуб "Челсі", а не футбольний клуб "Коул Палмер", — сказав Почеттіно. 

Напередодні в Челсі повідомили, що через хворобу Палмер пропустив тренування за день до матчу з Арсеналом, який відбудеться сьогодні, 23 квітня. Початок зустрічі на "Емірейтс Стедіум" — о 22:00 за київським часом. 

Зазначимо, що Коул — з великим відривом найрезультативніший гравець Челсі в поточному сезоні. На його рахунку 25 голів та 13 асистів у 42 матчах в усіх турнірах. 

Завдяки покеру у ворота Евертона Палмер зрівнявся за голами в чемпіонаті Англії-2023/24 з Ерлінгом Голандом. Втім, за участі молодого вінгера був і негативний епізод — перед виконанням пенальті у ворота "ірисок" партнери по команді намагалися відібрати в нього м’яч. Після гри Почеттіно назвав це ганьбою

Коментарі ()