Головне

Євро-2014. Збірна України у стартовому матчі мінімально обіграла Румунію

30.01.2014 21:05 453 0

Національна збірна команда України з футзалу стартувала у фінальній частині чемпіонату Європи 2014 року у Бельгії з мінімальної перемоги над командою Румунії.

Команда Євгена Ривкіна переграла суперників тактично, стверджує офіційний сайт Федерації футболу України.

З перших хвилин зустрічі українці віддали ініціативу румунам і розпочали шукати щастя біля воріт суперників за допомогою контратакувальної гри.

Румунія виявилася неготовою грати швидким темпом першим номером, тому гравці періодично припускалися помилок. Одна з них у центрі поля привела до того, що Дмитро Бондар вийшов на ударну позицію у дебюті зустрічі, але пробив у воротаря.

У середині тайму Дмитро Сорокін зміг вискочити на побачення з Янко, проте не реалізував чудову можливість відкрити рахунок.

На 18-й хвилині глядачі на трибунах побачили єдиний гол у матчі, авторами якого стали брати Сорокіни. Спочатку Олександр діагональною передачею через весь майданчик знайшов Дмитра, а тому з декількох метрів не вдалося проштовхнув м'яч у ворота.

Водночас, миттю пізніше Олександр відібрав м'яч у Матея, віддав пас на Дмитра, який і забив.

Наприкінці зустрічі румуни все ж створили свої нагоди та мали шанси уникнути поразки. Найкращі шанси мали Герман та Лупу, удари яких в обох випадках перевірили на міцність поперечину воріт Іваняка.

Чемпіонат Європи-2014 з футзалу

Антверпен, Бельгія

2-й тур

30 січня

Група "A"

Румунія - Україна 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 - Д. Сорокін (18)

Україна: Іваняк - Павленко, Овсянніков, Д. Бондар, Овсянніков - Валенко, О. Сорокін, Д. Сорокін, Д. Клочко - Кісельов, Шотурма, Білоцерківець

Турнірне становище: Україна - 3 (1), Румунія - 3 (2), Бельгія - 0 (1)

Група "B"

Нідерланди - Португалія 0:5 (0:2)

Турнірне становище: Росія, Португалія - по 3 (1), Нідерланди - 0 (2)

Коментарі ()