Головне

Ривкін: "Отримали певний ігровий тонус, але збірна награється не за один рік"

04.02.2014 18:21 267 0

Тренерський штаб футзальної збірної України розумів, що Португалія, яка була суперником в 1/4 фіналу, - сильний суперник.

Про це розповів головний тренер національної збірної команди України Євген Ривкін, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України.

"Ми спеціально намагалися у першому таймі грати менш активно, щоб у другому таймі прискорити гру обох четвірок, ввівши до складу більш швидких футболістів", - сказав він.

"Ми розуміли, що збірна Португалії - сильний суперник, уважно розібрали його, але довелося по ходу матчу вносити корективи, пов'язані з травмами. Звичайно ж, гра з п'ятим польовим нам не вдалася. Травми і дискваліфікації вплинули на підсумковий результат", - додав тренер.

За словами Ривкіна, той результат, який показала команда, він оцінювати не може, адже оцінку можуть дати фахівці, вболівальники.

"Для себе я побачив, що грати можна з будь-якими командами, але робота у збірній вимагає певного системного підходу. Перші кроки були зроблені у цьому циклі чемпіонату Європи, ми почали грати із серйозними командами, отримали певний ігровий тонус. Але збірна команда награється не за один рік", - підсумував він.

Нагадаємо, футзальна збірна України вкотре залишила чемпіонат Європи після чвертьфінальної дуелі.

Коментарі ()