Головне

Євро-2016. Угорщина - Україна 3:6. Вдалий старт. ВІДЕО

04.02.2016 23:54 320 0
Євро-2016. Угорщина - Україна 3:6. Вдалий старт. ВІДЕО

Збірна України більш ніж вдало дебютувала у фінальній частині Чемпіонату Європи з футзалу. Перемога в стартовому матчі з командою Угорщини забезпечила підопічним Косенка місце у чвертьфінальній стадії змагання.

Команди розпочали поєдинок досить обережно, проте, перевага нашої команди була відразу відчутна. Завдяки активному пресингу наших гравців Сорокіну вдалося відкрити рахунок вже на третій хвилині.

А вже за чотири хвилини м'яч вдруге побував у воротах голкіпера Тота після класної комбінації за участі Бондара, який прийняв м'яч на груди і елегантно відправив його у сітку.

Проте, трохи розслабившись і давши супернику вільний простір, Україна пропустила один гол. На 8-й хвилині гри Дрот після рикошету від захисника переграв нашого голкіпера і скоротив відставання своєї команди.

Україна продовжувала володіти ініціативою, проте Угорщина моментами непогано показувала зуби. Однак, в одному із провалів у обороні суперника наші хлопці змогли вийти вдвох на ворота і забити четвертий гол - цього разу відзначився Овсянников.

На 30-й хвилині Угорщина знову відіграла один гол і скоротила відставання до одного м'яча, проте Грицина знову вивів нашу команду вперед. Після цього Дрот знову скоротив відставання, проте, на більше Угорщини в цій грі не вистачило.

А наші гравці додали у швидкості, внаслідок чого м'яч ще двічі опинявся у сітці воріт Тота. Варто відзначити класну гру голкіпера суперника України, який рятував свою команду дуже багато разів.

У підсумку, Україна вирішила питання виходу з групи і тепер 6-го лютого в матчі з Іспанією розіграє статус переможця групи В. Додамо, що нашій команді в цьому матчі може вистачити і нічиєї.

Коментарі ()