Головне

Косенко: Хотілося б здобути путівку на чемпіонат Європи з першого місця

07.04.2017 21:50 483 0

Напередодні матчів основного раунду чемпіонату Європи 2018 року у групі С головні тренери національних збірних команд України, Бельгії, Чорногорії та Хорватії поділилися своїми очікуваннями від майбутніх протистоянь.

За словами Олександра Косенка, наставник збірної України, команді хотілося б здобути путівку на чемпіонат Європи з першого місця, інформує офіцйний сайт ФФУ.

"І не відкладати вирішення цього завдання у довгу скриню. Усі думки у нас тільки про це. Хочемо порадувати глядачів як грою, так і результатом", - сказав він.

"Усі хлопці тренуються з бажанням. Хочуть довести свою спроможність і те, що вони заслуговують на місце у збірній", - додав наставник.

Косенко додав, що українці часто зустрічаються з Бельгією й у відбірних, і у фінальних стадіях міжнародних турнірів.

"Це технічна команда, полюбляє "возитися" з м'ячем. Є у них і слабкі сторони, ми вже домагалися позитивних результатів у матчах з ними. Але, в основному, грали проти цієї збірної другі матчі на змаганнях", - зауважив він.

"Бельгійці перші ігри проводять набагато сильніше, ніж другі. Потрібно сконцентровано зіграти з цією командою, не давати їм спокійно приймати рішення", - підсумував Косенко.

Нагадаємо, тренер збірної України викликав 15 гравців на підготовку до відбору на Євро-2018.

Олександр Косенко. Світлина ФФУ
Коментарі ()