Головне

Ярославський "присадив" "Металіст" на гольф. ФОТО. ВІДЕО

12.10.2009 13:18 734 0
Ярославський "присадив" "Металіст" на гольф. ФОТО. ВІДЕО

На минулі вихідні харківський "Металіст" відкрив для себе новий вид спорту. Користуючись паузою у чемпіонаті команда усім складом, на чолі з президентом та головним тренером, завітали до харківського клубу - Superior Golf Club.

Практично усі гравці "Металіста" вперше взяли гольф-ключки у руки, а тому отримували майстер-клас від професіоналів. 

Серед усіх гравців, найкраще проявив себе при виконанні ударів ключкою, та й ще по невеличкому м'ячику, поляк Марцін Буркхардт. Як виявилося, у Швеції, де раніше виступав півзахисник, він на доволі професійному рівні грав у цю гру.

Уперше взяв ключку і наставник "Металіста" Мирон Маркевич. Як сказав тренер, такі заходи йдуть лише на користь футболістам і допомагають створити добрий мікроклімат у середні колективу.

У захваті від харківського гольф-клубу і президент "Металіста" - Олександр Ярославський, який задоволений ще однією п'ятизірковою спорудою у місті, що готується приймати матчі Євро-2012. 

До речі, президент гольф-клубу Юрій Сапронов планує побудувати у клубі сучасний готель, у якому зможе розміститися одна з команд Євро-2012.

А власне до Олімпіади у Ріо-де-Жанеро і підготувати професійних українських гольфістів.

Утім, Юрій Сапронов заявив, що діяльність найвищого керівництва вітчизняного спорту, а конкретно міністра Павленка, навпаки шкодить розвитку спорту і обіцяв пояснити, чому так виходить.

Коментарі ()