Головне

Безсонова: Рано чи пізно я б все одно прийшла до тренерства

05.05.2011 11:36 319 0

Перед дебютом у якості тренера на Кубку Дерюгіної Ганна Безсонова хвилюється не менше, ніж перед дебютом у якості учасниці.

Про це сама абсолютна чемпіонка світу-2007, бронзовий призер Олімпіад 2004 і 2008 років заявила "Вечерним Вестям".

"Рано чи пізно я б все одно прийшла до тренерства. Віддати всі свої дитячі і юнацькі роки художньої гімнастики, а потім раптом в один прекрасний день взяти і піти - це дуже складно", - сказала вона.

"Кубок Дерюгіної" - це найвідповідальніший старт. Тому зараз у залі ми, можна сказати, днюем і ночуємо", - зізналася спортсменка.

"Я треную юніорську збірну? Чесніше буде сказати, ми всі її тренуємо. Але найбільша відповідальність лежить на мені. Як-не-як, а це мій тренерський дебют на змаганнях такого високого рівня", - зазначила Безсонова.

Ганна згадала, як перший раз я виступила на "Кубку Дерюгіної" в 1995 році і дуже боялася помилитися та підвести свого тренера.

"Ви ж знаєте, як судді реагують на найменшу помилку українських гімнасток. І нічого не зміниться, поки балом буде правити одна людина", - натякнула на головного тренера збірної Росії Ірину Вінер Безсонова.

"У мене є величезний досвід і знання, які хочу передати молодому поколінню гімнасток. На жаль, нинішня молодь дуже своєрідна, її важко переконати працювати через "не можу". Заважає маса різних спокус", - цитує слова Ганни gazetavv.com.

Коментарі ()