Головне

З турніру у Будапешті українські гімнастки привезли сім нагород

22.02.2017 12:46 862 0

17-19 лютого в угорському Будапешті відбувся щорічний Міжнародний турнір Gracia Fair Cup 2017.

У другий день за результатами чотирьох виступів були визначені переможниці та призери у багатоборстві, інформує офіційний сайт Федерації гімнастики України.

У багатоборстві серед сеньорок з сумою балів 60,700 перемогла Єва Мелещук, Яна Ярош поступилася подрузі по команді всього 0,05 бала та посіла почесне друге місце (60,650).

У категорії FIG виступали і чотири українські юніорки: Христина Погранична (збірна), Анастасія Валентірова (Дніпро), Катерина Демиденко та Вікторія Денисенко (Київ, "Школа Дерюгіних").

Погранична стала найкращою серед всіх юніорок з сумою балів 57,700.

В оремих фіналах Христина допустила декілька помилок з обручем і м'ячем, але висока складність вправ і якість виконання дозволили їй завоювати 2 срібні медалі.

Демиденко (2004 р.н.) чудово впоралася зі своєю вправою з булавами та стала найкращою у цьому фіналі. Валентірова досить впевнено впоралася зі своєю вправою зі стрічкою, завоювавши у цьому виді срібну медаль.

Ярош пройшла в один фінал - з обручем, де виступила дуже впевнено, завоювавши золоту медаль. Мелещук пройшла у 3 фінали: м'яч, булави та стрічка. Блискуче виконана вправа зі стрічкою принесла українці другу золоту медаль. А у фіналі з булавами Єва стала третьою.

Христина Погранична
Коментарі ()