Головне

Президентом ФГУ обрано Андрія Мельника

08.04.2014 18:02 482 0
Президентом ФГУ обрано Андрія Мельника

Андрія Мельника обрано президентом Федерації гандболу України.

Про це стало відомо на спеціальній прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Чемпіона.

Мельника було обрано на конгресі ФГУ 5 квітня, який за словами новообраного президента, відбувся з дотриманням всіх юридичних норм.

"Конгрес ми провели достойно, дякую всім областям, які приїхали і проголосували. Буду робити все, щоб відпрацювати довіру людей, які за мене віддали свої голоси. Я і моя команда спробуємо підняти планку цього виду спорту на високий рівень, який колись займали наші збірні", - сказав він.

За словами Мельника, першими кроками на його посаді буде збільшення команд у чемпіонаті України.

"Перші кроки підуть на те, щоб залучити як можна більше команд до Вищої ліги. Якщо знайдуться команди з грошима, які будуть достойні конкурувати у Суперлізі - розглянемо питання, щоб вони там грали. Але основне завдання - розширити Вищу лігу", - зазначив Мельник.

За словами новообраного президента ФГУ, для залучення більшої кількості команд до Вищої ліги, з них не будуть братися вступні внески.

Андрій Мельник зазначив, що наспупним завданням перед його командою стоятиме питання фінансування і розвитку дитячо-юнацького гандболу.

"Треба вести роботу зараз з людьми, з областями, щоб дитячим тренерам збільшити оплату, аби вони спокійно могли запрошувати дітей в секції даного виду спорту. Також велика проблема сьогодні - зали. Це - першочергове завдання, далі ми будемо йти крок за кроком", - заявив Мельник.

Підсумовуючи, Мельник зазначив, що бере на себе фінансування витрат на оренду офісу для ФГУ, яка складає 3,5 тисяч доларів на місяць, і яка раніше "лежала" на плечах гандбольних клубів України.

Коментарі ()