Головне

ЗТР та Галичанка дізналися потенційних суперників в єврокубках

21.07.2015 21:01 292 0

Представники українського клубного гандболу — запорізький ZTR і львівська Галичанка — отримали потенційних суперників у наступному розіграші Кубка Європейської федерації, передає УНН з посиланням на офіційний сайт ЄГФ.

Срібний призер чоловічого чемпіонату України — клуб ZTR — стартуватиме в єврокубку з другого раунду. Суперником підопічних головного тренера Віталія Ната стане переможець пари першого раунду турніру ПГУ-Kartina ТВ (Тирасполь, Молдова) — Гурнік (Забже, Польща). Запоріжці проводитимуть свої матчі 10 або 11-го жовтня на виїзді і 17 чи 18-го числа вдома.

Зазначимо, що клуб з Тирасполя є діючим чемпіоном своєї країни, а Гурнік став бронзовим призером минулого чемпіонату Польщі. Нинішній керманич "ZTR" В. Нат свого часу грав у складі поляків і був капітаном цього клубу.

Також у другому раунді і в ці ж терміни чемпіонки України — гандболістки Галичанки — зустрінуться з клубом з Косово — Пріштіна. Першу зустріч львів’янки проводитимуть удома. У разі виходу до третього раунду львівській команді доведеться позмагатися з турецьким клубом Муратпаша.

Додамо, що жеребкування пар Кубка ЄГФ відбулося 21 липня,у штаб-квартирі європейської федерації гандболу у Відні, повідомляє УНН.

Коментарі ()