Головне

Збірна України оголосила заявку на відбір до Євро-2018

24.10.2016 19:40 1193 0

Тренерський штаб збірної України визначився зі списком з 18 гравців, які готуватимуться до матчів проти Македонії (2 листопада, Скоп`є) та Ісландії (5 листопада, Суми, 18:00) в рамках відбору до чемпіонату Європи-2018.

Як пише ФГУ, збірна України збереться разом 27 жовтня на олімпійській базі в Конча-Заспі. За підсумками зборів тренери визначать 16 гравців, які вирушать на гру проти Македонії. До Скоп`є збірна вилетить 1 листопада.

Заявка збірної Украини:

Воротарі: Андрій Деревянкін (ЗТР), Вадим Бражник, Ігор Чуприна (обоє — Татран, Словаччина)

Польові: Захар Денисов, Артем Козакевич, Станіслав Жуков, Євген Буйненко, Дмитро Дорощук (всі — Мотор), Андрій Акименко, Олександр Тільте, Роман Северін (всі -ЗТР), Ігор Гурин, Дмитро Тютюнник (обоє — ЦСКА), Ігор Копишинський (Драгунас, Литва), В'ячеслав Садовий (Татран, Словаччина), Роман Чичикало (Вакі Ксе, Угорщина), Олександр Южбабенко (Радован, Туреччина), Максим Бегаль (без клуба).

У відбірному квартеті номер 4 виступають команди України, Македонії, Ісландії та Чехії. Відбірний турнір завершиться в липні 2017 року.

До фінальної частини Євро-2018, що відбудеться в Хорватії, вийдуть дві найкращі команди кожного з семи відбірних квартетів, а також найкраща команда серед тих, що посядуть треті місця. 

Світлина ФГУ
Коментарі ()