Головне

Капітан більше не допоможе чоловічій збірній України у відборі на ЧЄ-2017

20.04.2017 16:51 784 0

Вирішальну частину відбірного турніру на чемпіонат Європи-2018 збірна України проведе без капітана команди Дмитра Дорощука.

Через операцію та відновлення лінійний Мотора пропустить травневі матчі проти Чехії, а також поєдинки проти Македонії й Ісландії у червні.

Про зміни у складі й ігровій тактиці національної команди розповів головний тренер Віталій Андронов, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

"Дорощук вибув на кілька місяців, і це ще одна серйозна втрата для нас. Буйненко буде на зборах, але у нього ще йде відновлення, і він не зможе грати весь матч. У нас випав центр оборони, однак перемагати однак потрібно", - сказав він.

За словами Андронова, проти чехів через травму не зіграє воротар ЗТР Антон Деревянкін. Замість нього викликаний інший голкіпер ЗТР Олександр Попов. Також зі складу віце-чемпіонів України у збірну довикликали напівсереднього Максима Стрельникова.

Поєдинки проти Чехії відбудуться 3 травня у Сумах (початок о 19.00) та 6 травня у чеському Зліні.

Нагадаємо, збірна України пройде підготовку на зборах з 23 квітня у Конча-Заспі та з 27 квітня у Сумах. Легіонери приєднаються до збірної після 30 квітня.

Коментарі ()