Головне

Львівська гандбольна Галичанка офіційно оформила чемпіонство

27.04.2017 18:06 1784 0
Львівська гандбольна Галичанка офіційно оформила чемпіонство

Львівська гандбольна Галичанка втретє поспіль стала чемпіоном України з гандболу.

У вівторок, 25 квітня, львівські гандболістки в Ужгороді здобули чергову перемогу у чемпіонаті Суперліги, після якої усі суперниці у турнірній таблиці стали недосяжними для Галичанки.

У матчі проти херсонської Дніпрянки Галичнку влаштовувала б і нічия. Один заліковий пункт автоматично робив львівську команду офіційним чемпіоном України за три матчі до завершення чемпіонату.

З цим завданням команда Тетяни Штефан та Анжели Савченко впоралася на відмінно, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

У матчі проти Дніпрянки Галичанка доволі впевнено продемонструвала свій вищий клас над суперником і здобула переконливу перемогу більш ніж з двозначним рахунком - 33:16.

Те, що Галичанка офіційно оформить своє чемпіонство, ні в кого не виникало сумнівів ще після завершення першого тайму, який завершився з рахунком 20:8 на користь львів'янок.

Поразка Дніпрянки з розгромним рахунком автоматично розставили усі крапки над "і" у верхівці турнірної таблиці. Після цієї перемоги Галичанка офіційно втретє поспіль у своїй історії стала чемпіоном України, ужгородські Карпати - срібним призером, а херсонська Дніпрянка - вкотре бронзовим.

Галичанка (Львів) - Дніпрянка (Херсон) - 33:16 (20:8)

Галичанка: Гілязетдінова, Гладун – Стрюкова (9 голів), Гайкова (7), Давидянц (4), Сабова (4), Смолінг (2), Парандій (2), Воловник (1), Коновалова (1), Сідлецька (1), Баранович (1), Маркевич (1), Туркало, Дорожівська, Жолобович.

Тренери: Тетяна Штефан, Анжела Савченко.

Дніпрянка: Чорнявська, Кузеванова – Сорокіна (4 голи), Павлик (3), Трубіцева (3), Гречка (2), Головко (2), Поцелуєва (1), Попович (1), Кандибей, Гречка, Каменщик, Дябло, Сурган, Ткаченко, Кузеванова, А. Калигіна.

Тренери: Михайло Милославський, Борис Милославський.

Семиметрові кидки (пенальті): 2 кидки / 2 реалізовано – 3/1.

Заключний тур фінального етапу чемпіонату України-2016/17 відбудеться у Львові з 11 по 13 травня.

 
Коментарі ()