Головне

Жіноча та чоловіча збірні України вийшли з групи на ЧЄ-2017 з пляжного гандболу

24.06.2017 20:41 898 0

У хорватському Загребі розпочався чемпіонат Європи з пляжного гандболу.

У чоловічому турнірі збірна України достроково гарантувала собі вихід до другого групового раунду, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

За перші два дні турніру українці перемогли Швецію (2:0), Швейцарію (2:1), Сербію (2:1), Норвегію (2:0) та програли Франції (1:2).

Всього у чоловічому чемпіонаті Європи беруть участь 14 команд, поділених на дві групи. По чотири найкращі команди кожної з двох груп вийдуть до другого групового турніру.

Чоловіча збірна України: Олександр Полторацький, Ігор Копишинський, Леонід Михайлютенко, Богдан Оліферчук, Віталій Горовий, Микола Кривошей, Денис Науменко, Юрій Шамрило, Микола Шніт, Ростислав Поліщук. Головний тренер - Олег Сич.

У жіночому турнірі на чемпіонаті Європи-2017 беруть участь 15 команд, що поділені на три групи. З кожного квінтету до другого групового раунду виходять по три найкращі команди.

Збірна України стартувала з поразки від Норвегії 0:2, але надалі здобула три перемоги поспіль - над Польщею (2:0), Швецією (2:0) і Францією (2:0). Українська команда вийшла до другого групового раунду, у якому будуть розігруватись місця у чвертьфіналі.

Жіноча збірна України: Валерія Кирилова, Катерина Чумак, Ольга Лаюк, Ірина Глібко, Альона Сорокіна, Юлія Андрійчук, Леся Смолінг, Валерія Зоря, Ірина Яблонська-Бобаль, Олександра Кребс. Головний тренер - Валентин Вакула.

 
Коментарі ()