Головне

Сумчанка пішла лідером на зимову перерву чемпіонату з хокею на траві

14.10.2014 15:42 291 0

Закінчився другий тур чемпіонату України з хокею на траві серед жіночих команд вищої ліги, а з ним - й осіння частина чемпіонату.

Сумчанка за підсумками цих турів забилв у ворота суперників 45 м’ячів і не пропустила жодного, пише офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

На другому місці - команда Колос з Борисполя, яка двічі поступилася лідеру змагань з рахунком 0:3.

На третій сходинці - команда Інституту фізичної культури, гравці якої у другому турі обіграли збірну України до 18-ти років.

Наступний, третій тур відбудеться навесні 2015 року.

Сумчанка ж уже наступного тижня почне готуватися до індорхокейного сезону.

Закінчився ІІ тур чемпіонату України з хокею на траві серед жіночих команд вищої ліги, а з ним і осіння частина чемпіонату.

Незмінний лідер змагань – команда «Сумчанка». За підсумками двох турів дівчата забили у ворота суперників 45 м’ячів та не пропустили жодного.

На другому місці – команда «Колос» з Борисполя (Київська область), яка двічі поступилася лідеру змагань з рахунком 0:3. На третій сходинці – команда Інституту фізичної культури, гравці якої у другому турі впевнено обіграли Збірну України до 18 з рахунком 5:0, але їм забракло досвіду переграти бориспільський «Колос», хоч м’яч і побував двічі у воротах суперника.

Як результат - поразка з рахунком 2:4. Традиційно четверту сходинку турнірної таблиці посіла Збірна України до 18. Наступний, третій тур, відбудеться восени 2015 року.

Вже наступного тижня команда «Сумчанка» почне готуватися до індорхокейного сезону, де на них чекатиме найголовніший старт сезону - чемпіонат світу, який відбудеться 4-8 лютого 2015 році в німецькому Лейпцигу.

Коментарі ()