Головне

Українки розпочали боротьбу за путівку на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

16.03.2015 16:51 267 0

Збірна України вихідними зіграла перші матчі на другому етапі Світової ліги з хокею на траві серед жіночих команд, що проходить в ірландському Дубліні.

У ньому беруть участь вісім команд, яких розбитих на дві групи. У групі А виступають господарки змагань, українки, канадки та представниці Туреччини. У групі В грають чилійки, білоруски, австрійки та литовки, пише НОК.

У першій грі наші дівчата грали з ірландками і поступилися з рахунком 0:5. Наступного дня пройшли ігри другого туру. Наші дівчата відмінно розім'ялися на турчанках, забивши їм три голи. Вже на 3-ій хвилині рахунок відкрила Юлія Шевченко з пасу Олени Деркач. у другому періоді дублем відзначилася сама Олена (28-ма і 35-та хвилини).

Вже у вівторок, 17 березня, наша збірна зіграє з Канадою. Далі буде плей-офф, до якого виходять всі команди, в незалежності від зайнятого місця.

Перше місце однієї групи буде грати з четвертим іншої, друге - з третім, далі - півфінали і фінал. Для виходу у наступний етап Світової ліги, який є кваліфікаційним відбором на Олімпіаду-2016, тож завдання стоїть вийти до фіналу.

Коментарі ()