Головне

Українські збірні пробилися у другий етап Світової ліги з хокею на траві

07.09.2016 10:30 431 0

З 30-го серпня по 4-те вересня у Празі (Чехія) проходив перший етап Світової ліги з хокею на траві.

У змаганнях брали участь і чоловіча, і жіноча збірні України, інформує офіційний сайт Федерації хокею на траві України.

Чоловіча команда у перший день здолала литовців (9:0). Другий день приніс команді також велику перемогу - над білорусами (7:2). У третій день "синьо-жовті" здолали кіпріотів (8:1).

Далі українська збірна розібралася з господарями турніру - чехами (4:2). А в останній день турніру зазнала поразки від італійців (0:2), проте зуміла все ж таки посісти перше місце, випередивши за додатковими показниками і своїх кривдників, і білорусів.

У підсумку три команди - Україна, Італія та Білорусь - набрали по 12 очок, проте далі йдуть лише перші дві. Другий раунд проходитиме у березні 2017 році у Дубліні (Ірландія).

Українські дівчата, як і хлопці, розпочали турнір з перемоги - над збірною Литви (2:1). Потім лише у серії післяматчевих буллітів українки переграли Туреччину (2:2, 3:1).

В останній день змагань Україна програла господаркам - чешкам (1:5). У підсумку перші два місця поділили Польща та Чехія, українки - треті, але також проходять у наступний раунд, який відбудеться у Валенсії (Іспанія) у лютому 2017 року.

 Світлина eurohockey.org.ua
Коментарі ()