Українська правда

У "Сокола" проблеми із захистом - тренер

Сергей Шемшученко — 1 лютого 2009, 11:59

"Сокіл" має проблеми із захистом і навіть збирається перекваліфікувати одного з нападників у захисника.

Про це розповів тренер київського "Сокола" Анатолій Степанищев напередодні матчів чемпіонату Росії з "Бєлгородом" (3-4 лютого) і "Рязанню" (8-9 лютого), які клуб проведе без головного тренера Олександра Сеуканда і низки ключових гравців.

"У заявці на чемпіонат у нас є чотири вакантні позиції, отже має намір підключити до складу захисників Нєвєрова, Свиридова і нападників Секірко з Карловим. Останній щойно повернувся з Північної Америки і вже провів з нами два тренування", - сказав Степанищев.

За його словами, зіграти проти "Бєлгорода" вищеназваному квартету не вдасться у будь-якому випадку, адже період дозаявки починається лише 5 лютого.

"Але не хвилюйтеся - гравців вистачить", - переконує тренер.

Як повідомив помічник Сеуканада, у обоймі є росіянин Авєркін, україно-швейцарець Лахматов, воротар Балабан, форварди Німенко, Слюсар, Войцеховський і Роман Благий, яких "Сокіл" заявив у попереднє "вікно".

"Певну тривогу викликає лише лінія оборони, де у нас передбачається недобір. Можливо, нашу команду підсилить Дмитро Якушин, який ліг під шайбу в Електросталі і поки накульгує", - розповів Степанищев.

На думку тренера київського клубу, можливо, комусь з нападників все-таки доведеться тимчасово перекваліфіковуватися в захисники.

"Наприклад, Харченку" - наводить слова Степанищева газета "Команда".

Нагадаємо, основний склад "Сокола" візьме участь у відбіркових матчах до Олімпіади 2010 року у Ванкувері.