Українська правда

"Сокіл" у міжсезоння: два турніри і білоруські спаринги

Сергей Шемшученко — 18 червня 2009, 09:36

Сформувався план підготовки "Сокола" до майбутнього сезону, який кияни проведуть у відкритому чемпіонаті Білорусі.

За два місяці до старту екстраліги дружина Олександра Сеуканда має намір зіграти серію товариських матчів, побувати на зборах в Броварах (під Києвом) і словацькому Зволені, а також взяти участь у двох міжнародних турнірах.

З відпустки хокеїсти "Сокола" мають вийти 1 липня. Мотатися кілометраж стежками Бабиного Яру і займатися у спортзалі гравці почнуть у перших числах, коли пройдуть поглиблений медогляд. З 15 липня "біло-сині" перебазуються в Київську область, де почнуть льодові заняття в Броварському "Терміналі" аж до 30 липня.

У цей період "соколи" напевно проведуть парочку спарингів за "Гомель", "Вітебськ" або "Хімволокно". На початку серпня (з 5 числа) кияни запланували двотижневий виїзд в добре знайомий їм Зволен, де пройде другий етап підготовки, а з ним і меморіал Павла Забойніка з участю словацьких команд.

Щодо другої половини серпня, то тут у киян залишаються питання. З двох міжнародних турнірів (в Гродно і Подольську), на які "Сокіл" отримав запрошення, потрібно вибрати найбільш привабливий, бо їхні терміни збігаються (26 - 29 серпня).

Спочатку керівництво українців схилялися до варіанту поїздки в Гродно, але представницький склад подільського "з'їзду" ( "Сокіл", "Крилья Совєтов", "Хімік", "Югра", мінське "Динамо" і один з фінських клубів) явно похитнула позиції перших. Навіть якщо не приїде "Хімік", виключений днями з КХЛ, склад учасників однаково викликає непідробний інтерес і ажіотаж. Очевидно, що свій вибір "Сокіл" зробить на користь підмосковного турніру, де він радий буде зустрітися зі старими знайомими, повідомляє сайт клубу.