Українська правда

Віце-президент "Сокола": Коли немає бензину – машина не винна

Сергей Шемшученко — 4 лютого 2010, 21:17

Чи відбудеться матч хокейної Екстраліги між київським "Соколом" і білоруською "Юністю", наразі невідомо.

За словами віце-президента киян Сергія Корабльова, ймовірність проведення матчу складає 50 на 50.

"Все залежить від того, чи буде до п'ятниці погашена частина заборгованості по зарплаті. Якщо ні, то, може, хокеїсти погодяться зіграти проти лідера під особисті гарантії наших інвесторів. Дуже сподіваюся, що ситуація розв'яжеться без гучного конфлікту", - цитує Корабльова сайт "Сокола".

"Особисто я перебуваю з командою в одному положенні, тому можу тільки вклонитися в пояс хокеїстам і подякувати їм за виховання, відданість і любов до хокею! За те, що протягом останнього часу хлопці виступали завдяки якомусь внутрішньому резерву.

Коли ж цей резерв вичерпався, отже, треба приймати відповідні рішення. Так що рішення гравців не вийти на тренування і бойкотувати матч з "Юністю" слід сприймати таким, яке воно є. Коли в бензобаку немає бензину - машина не винна.

Факт залишається фактом: обіцяний бюджет на сезон-2009/10 з кожним місяцем виконувався все гірше й гірше. У гравців терпець увірвався. А взагалі, проблема криється далеко не у фінансуванні "Сокола", а в тому, як в Україні держава ставиться до хокею", - каже віце-президент клубу.

Корабльов додав, що власник команди Сергій Тарута в курсі того, що відбувається.