Головне

"Сокіл" на межі розпаду через фінансові проблеми

15.10.2010 09:46 912 0
"Сокіл" на межі розпаду через фінансові проблеми

У київському "Соколі" надзвичайна фінансова криза, що може призвести до страйку і навіть розпаду команди.

Про це, як пише "Террикон", на спеціальній прес-конференції заявили хокеїсти клубу.

"Перед нинішнім сезоном Сергій Тарута (власник "Сокола" - Чемпіон),  пообіцяв нам, що до Нового року всі борги , які існували ще з позаминулого сезону, погасять, але цього не сталося", - зазначив Юрій Гунько.

"Неодноразово я телефонував у приймальню Тарути, але так і не зміг з ним поговорити. Хотілося б все-таки з ним зустрітися, щоб він нам по-чоловічому сказав, що далі робити - або шукати варіанти працевлаштування, або ще почекати", - сказав захисник "Сокола" і збірної України Сергій Климентьєв.

"Ми не можемо достукатися до нашого керівництва. Є варіант страйкувати і приблизно половина хлопців підтримує цю ідею. А далі - розформування клубу, дитячої школи?", - сказав воротар Костянтин Сімчук.

"По суті, це буде кінець українського хокею. Так що ми не хочемо йти на такий крок. З іншого боку, 80 відсотків гравців "Сокола" - це збірна України і це вже хороший важіль впливати на ситуацію", - додав він.

За словами гравців, команда збирається прохати про допомогу міністра спорту Равіля Сафіулліна та президента України Віктора Януковича.

На цій самій прес-конференції було сказано, що аналогічні проблеми із заборгованістю має інший клуб Тарути - футбольний "Металург" (Донецьк).

Коментарі ()