Головне

Льюїс: Я знаю якого результату чекають від України на чемпіонаті світу

13.04.2011 09:35 698 0

На збірну України чекає дуже відповідальне завдання у вигляді повернення до вищого дивізіону світової хокейної першості і усі гравці мають концентруватися на виконанні цього завдання.

Про це сам тренер національної команди України повідомив "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Має бути дуже значимий для України турнір, і я в курсі, якого результату від нас чекають. Хотів би, щоб найкращі якості проявилися як в індивідуальному порядку, так і колективно - командою в цілому", - сказав він.

"Очок не можна втрачати у будь-якій з ігор. Будемо брати за основу кожен матч і, розібравши його, готуватися до наступного. З поправкою на особливості чергового опонента. Тут суттєво, в яких кондиціях будемо знаходитися ми", - повідомив Льюїс.

"Моїм завданням було виявити найкращих українських гравців і створити їм максимально можливі фактори згуртованості та оточення - і не важливо, звідки хто прибув. Є ідея, яка їх об'єднала. А мені вони зізнавалися, що деякі методи тренінгу випробували зараз вперше", - додав тренер.

За його словами, зняти мовний бар'єр з гравцями допомагає асистент Дмитро Христич, крім того, ряд хокеїстів говорить по-англійськи.

"Склад в будь-якому випадку сформується вже після повернення додому після товариських ігор з угорцями. Зараз у мене вже є варіант першої п'ятірки, але хіба хтось розкриє карти наперед", - сказав він.

Першим номером збірної буде Симчук, щодо інших кандидатур, то з ними складніше, бо, наприклад, Балабан і Селіверстов знаходилися занадто далеко, щоб як слід відстежити їх виступи, повідомив тренер sport-express.ua.

Коментарі ()