Головне

Шундров: Погано, що у тренерському штабі збірної був лише один українець

28.04.2011 09:17 481 0

Збірна України могла б виступити й краще, якби не деяка неузгодженість у діях тренерського штабу команди. 

Про це заявив легендарний голкіпер "Сокола" 70-х - 90-х років Юрій Шундров, котрий відповідав підготовку воротарів у збірній.

"Мої підопічні? У нас і вибору-то особливого не було - Симчук і Федоров. Решта травмовані. Обидва відіграли на своєму пристойному рівні, але що зробиш, якщо команда не грала?", - сказав він.

"З поляками зіграли дуже навіть гідно. З Казахстаном багато що виходило, проте, як мені здалося, мало хто вірив, що реально відіграти в такої чотири шайби. Але вийшло те, що вийшло. Зрештою, казахи більше заслуговували першого місця, ніж британці", - вважає він.

"Що тепер чекає збірну України і особисто мене? Поки не знаю. Багато чого буде залежати від того, чи залишиться у збірній Льюїс", - переконаний Шундров.

За його словами, важко скласти думку про Льюїса як про тренера за відносно короткий період.

"Скажу лише про те, що було особливо помітно: збори стали тривати в два рази довше. Поки Льюїс скаже, поки Діма Христич переведе", - згадує тренер.

"Не думаю, що правильно, коли в усьому тренерському штабі збірної лише один українець, і той - я, з російським корінням. Льюїс - канадець, як і тренер з фізпідготовки, Захаров - білорус, у Христича - і то американський паспорт. А де ж наші? Куликов, Степанищев, наприклад?", - дивується фахівець.

Позитивних емоцій Шундрову додав Палац спорту, який більш-менш привели в порядок, хоча і всього на десять днів, пише sport-express.ua.

Коментарі ()