Головне

Касянчук: В чемпіонаті України з'явилася інтрига

04.04.2011 19:29 326 0

Чемпіонат України потроху виходить на більш високий рівень завдяки появі ще одного потужного клубу, що здатен кинути виклик київському "Соколу".

Про це найкращий хокеїст Україні 2010 року форвард челябінського "Трактора" Костянтин Касянчук заявив офіційному сайту ФХУ.

"Обов'язково буду на першій грі фіналу в Броварах. Про "Сокол" я знаю не за чутками, адже починав цей сезон у Києві, а в "Донбасі" мені добре знайомі можливості Пастуха, Бобкіна, Алексюка, Борисенко та Ісаєнко", - сказав він.

"Причина не тільки в тому, що за обидві команди виступає багато моїх партнерів по збірній. Упевнений, буде хороша битва і команди покажуть непоганий хокей", - продовжив він.

"Цікаво подивитися на молоде покоління українських гравців з Донецька, які в цьому сезоні кинули виклик "Соколу". Довгий час в чемпіонаті України у киян не було серйозної конкуренції, а тепер з'явилася інтрига", - вважає Касянчук.

За його словами, граючи в Росії, він багато чув про команду з Донецька.

"Це добре, що в Україні з'являються непогані команди, що піднімає вітчизняний хокей на більш високий рівень. Постараюся потрапити і на ігри за третє місце, щоб склалася повна картина про чемпіонат України", - пообіцяв він.

Коментарі ()