Головне

Куликов: У "Донбаса" буде два склади - для ВХЛ і для чемпіонату України

13.05.2011 10:05 781 0
Куликов: У "Донбаса" буде два склади - для ВХЛ і для чемпіонату України

Грати у сучасному хокеї в двох турнірах одним складом нереально, тому ХК "Донбас" вестиме агресивну трансферну політику.

Про це повідомив головний тренер команди Олександр Куликов.

"Поки в нас 10 новачків, але регулярно тренуються, в залежності від стану, 31-32 людини. Проводимо дворазові тренування, іноді одноразові. Вихідні, природно, теж є", - зазначив він.

"Проблем з контрактами ніяких, але ж процес підписання непростий, у кожного контракту - свій термін, своя сума, інші нюанси. Втім гравців нам дійсно потрібно багато, адже приклад  "Сокола" доводить, що грати на гідному рівні одним складом на двох фронтах просто нереально", - наголосив тренер.

"Тому було прийнято рішення, що будуть існувати незалежно один від одного два склади - для ВХЛ і для чемпіонату України. Плюс, природно, ротація неминуче буде", - пообіцяв він.

Куликов каже, що трансферна робота йде безперервно, щодня підписується один-два хокеїста, і він сподівається до кінця травня всю цю роботу завершити.

"Коли завершиться весняна підготовка команди? 25 травня. А підготовчий збір почнемо 7 липня", - сказав фахівець.

Наостанок Куликов сказав, що контракти з гравцями збірної Олександром Побєдоносцевим та Дмитром Цирулем займався не він, бо у клубі є люди, які за це відповідають, самоу ж тренеру добре відомі можливостігравців і він серйозно на них розраховує, пише sport-express.ua.

Коментарі ()