Головне

Гендиректор "Донбасу": "Девіз клубу - перемога в будь-якому матчі"

18.07.2011 10:54 671 0
Гендиректор "Донбасу": "Девіз клубу - перемога в будь-якому матчі"

Девіз "Донбасу" - перемога в будь-якому матчі, будь-то товариська гра або офіційна.

Про це перед відльотом до Канади клубній прес-службі розповів генеральний директор ХК "Донбас" Сергій Шакуров. 

-"Донбас" провів якісну селекцію в міжсезоння. Хотілося б дізнатися, які завдання стоять перед командою в майбутньому сезоні?

- На командних зборах я озвучив перед гравцями завдання, поставлені вищим керівництвом клубу: ВХЛ - вихід у фінал плей-офф, Континентальний Кубок - вихід у Суперфінал, в чемпіонаті України - перемога.

- Ставляться якісь цілі на "Відкритому Кубку Донбасу", де донецький клуб на домашньому льоду буде приймати три команди з КХЛ?

- Суперники до нас приїдуть дуже серйозні - ризьке і мінське "Динамо", СКА Санкт-Петербург. Постараємося гідно виступити, і потрапити в трійку призерів. Девіз "Донбасу" - перемога в будь-якому матчі, будь-то товариська гра або офіційна.

- Календар ВХЛ складений таким чином, що ігри фіналу плей-офф перетинаються з чемпіонатом світу в першому дивізіоні в Словенії, де виступатиме збірна України. Як плануєте вирішити цю накладку з огляду на те, що в "Донбасі" виступає чимало кандидатів в українську національну команду?

- Пріоритет, звичайно ж, буде відданий збірній України. Будемо шукати компроміс і вихід із ситуації, так би мовити "золоту середину".

- Чи планує "Донбас" підсилюватися ще перед стартом сезону?

- До початку сезону ми вже не плануємо жодних поповнень, кістяк команди вже сформований. Можливо підуть якісь зміни в дозаявочний період.

- Чи є якісь домовленості з телебаченням з приводу трансляції матчів "Кубка Донбасу", чемпіонату ВХЛ і України, а також Континентального Кубка?

- Усі домашні ігри ми плануємо транслювати в інтернеті, і будемо сподіватися, що наші суперники також відповідально поставляться до організації подібних трансляцій за участю "Донбасу" на виїзді. Також плануються трансляції домашніх матчів "Донбасу" по телебаченню. Це питання знаходиться на стадії переговорів.

Коментарі ()