Головне

Шаманський повернувся в "Сокіл"

21.11.2011 14:26 664 0

Київський "Сокіл" підписав контракт з нападником Ігорем Шаманським, який виступав у київській команді в сезоні-2007/08.

Починав чемпіонат ПХЛ Шаманський у складі донецького "Донбасу", інформує сайт "Сокола".

У лавах "Сокола" універсальний нападник завоював золоті медалі національного чемпіонату. Саме Шаманський поклав початок розгрому броварського "Барса" у другому матчі фінальної серії, який відбувся у столичному Палаці спорту.

У наступних сезонах Ігор виступав за київський "Компаньйон". Важливим періодом в кар'єрі киянина став перехід у донецький "Донбас". Там Шаманський став ключовим гравцем команди Олександра Куликова, яка у фінальній серії чемпіоната-2010/11 обіграла саме "Сокіл".

Нинішній сезон Шаманський розпочав у статусі капітана "Донбасу", що виступає в ПХЛ. Гравець непогано проявив себе в стартових матчах, його ланка з крайніми нападниками Дмитром Німенком та Романом Благим відрізнялося хорошою результативністю, проте з якихось причин Шаманський був відзаявлений.

Останній раз у формі "Донбасу" 27-річний нападник виходив на лід якраз проти "Сокола". Тоді, нагадаємо, кияни здобули перемогу за буллітами 2:1. У наступному матчі на його місці діяв вже росіянин Віталій Анікєєв.

Нагадаємо, що Шаманський - не перший, хто по ходу нинішнього сезону пішов по маршруту Донецьк - Київ. Раніше з "Донбасу" в "Сокіл" перейшли захисник Всеволод Толстушко, нападник Дмитро Ханін, а також тренер Микола Майко.

Коментарі ()