Головне

Рекордна серія "Донбаса" триває

10.12.2011 11:18 419 0

У матчі проти "Зауралля" нападник ХК "Донбас" Денис Кочетков вдруге в сезоні приніс перемогу своїй команді в серії післяматчевих буллітів. Н

Разом з цим Кочетков підняв планку клубних досягнень у серіях післяматчевих буллітів, довівши її до трьох переможних підряд, пише сайт клубу.

Цікаво, що в нинішньому сезоні хокейний клуб "Донбас", після нічийних результатів основного часу матчів, п'ять разів з'ясовував стосунки з суперниками в екстратаймах і серіях булітів. У всіх п'яти випадках перемогу святкували підопічні Олександра Куликова.

При цьому успіх своєму клубу в овертаймах приносили все той же Денис Кочетков та Олександр Боровков, а до двох "буллітним" перемогам Кочеткова ще одну додав Сергій Варламов.

Нагадаємо, що згідно з Регламентом ВХЛ, шайба, закинута гравцем в серії післяматчевих буллітів, не враховується у залік рейтингу снайперів чемпіонату, тому Денис Кочетков з 15-ю закинутими шайбами ​​залишився на п'ятому місці в суперечці снайперів турніру, причому, на рахунку чотирьох конкурентів голеадора донецького клубу також по 15 шайб.

Коментарі ()