Головне

Континентальний кубок. "Донбас" - "Юність" 2:1. Важлива перемога донеччан

13.01.2012 19:40 1318 0
Континентальний кубок. "Донбас" - "Юність" 2:1. Важлива перемога донеччан

ХК "Донбас" з перемоги почав виступи у фінальному турнірі Континентального кубку. В поєдинку, котрий охрестили "битвою фаворитів", українська команда перемогла білоруську "Юність". При цьому можна сказати, що "Донбас" переграв опонента на класі - протягом більшості ігрового часу команда діяла значно цікавіше, ніж "Юність", що зробила ставку на силовий прямолінійний хокей.

Тенденція протистояння стилів виокремилася вже до середини першого періоду, наприкінці котрого донеччани почали перегравати суперника. А у другій 20-хвилинці гру фактично зробив Бєлухін, котрий спочатку закинув сам, а потім його постріл підправив у ворота Журун. Також варто відзначити голкіпера Царегородцева, котрий провів блискучий матч, неодноразово рятуючи команду.

Білоруси в заключному періоді додали в активності, доволі швидко сквитали одну шайбу - Слиш забив після помилки у захисті "Донбасу" - але на весь період їх не вистачило, а навала в останні хвилини не вдалася. Таким чином "Донбас" став фаворитом групи, наступний поєдинок в якій проведе 14 січня проти італійського "Асіаго". Початок зустрічі, онлайн якої вестиме "Чемпіон", о 17:30.

Коментарі ()