Головне

22 січня в Україні розпочинає мовлення телеканал "Хокей"

14.01.2012 14:09 738 0

У неділю, 22 січня, розпочинає мовлення український телеканал "Хокей".

Як повідомив шеф-редактор телеканалу Олександр Мащенко, мовлення розпочнеться о 5:00 ранку.

За його словами, офіційний запуск відбудеться на Матчі всіх зірок Професійної хокейної ліги, який відбудеться 22 січня в київському Палаці Спорту.

"Ми будемо показувати онлайн 3-4 матчі на день, будуть випуски новин, а також власний продукт. Мовлення цілодобове, робоча мова - українська", - заявив Мащенко.

Він також розповів, що "Хокей" планує показувати матчі NHL, КХЛ, ВХЛ, ПХЛ, чемпіонату Швейцарії, а також, можливо, ігри чеської першості.

Мащенко зазначив, що коментаторами на каналі будуть працювати Денис Босянок, Вадим Плачинда, Олександр Сукманський, Василь Полотай,  Андрій Столярчук, Андрій Фоменко.

Шеф-редактор каналу повідомив, що абоненти компанії "Воля" зможуть переглядати "Хокей". "Канал з'явиться замість РТР-Планета", - заявив він.

Засновником і власником каналу "Хокей" є хокейний клуб "Донбас" з Донецька, який належить віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Під час отримання ліцензії влітку 2011 року представники каналу обіцяли його запуск у січні-лютому 2012 року, пише Телепростір.

Коментарі ()