Головне

Українського тренера в США звинувачують у розбещенні підлітка

20.01.2012 11:32 787 0

Влада американського штату Пенсільванія заарештували тренера з хокею з України Івана Правілова за підозрою в розбещенні підлітка.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на АР.

У заяві про порушення кримінальної справи зазначається, 48-річний Правілов, що володіє молодіжною хокейної школою "Unique Hockey School" в місті Філадельфія, вчинив стосовно 14-річного учня школи дії сексуального характеру.

Згідно федеральним судовим документам, два 14-річних хлопчика дали однакові свідчення, з яких випливає, що Правілов, під час перебування в квартирі в районі Елкінс Парк, передмісті Філадельфії, поклав руку на статевий орган одного з хлопчиків. Про це йдеться у документах.

Коли Правілов дізнався, що один з хлопчиків розповів про зловживання, він погрожував дитині і вдарив його. В даний час підозрюваний знаходиться під вартою.

Як повідомляється, Правілов був у минулому тренером українського хокейного клубу "Дружба 78".

Віце-президент Національної хокейної ліги (НХЛ) Білл Дейлі сказав, що не знає про те, чи має затриманий українець якесь відношення до ліги.

Разом з тим агентство повідомляє, що на сайті школи Правілова серед її випускників значиться Дайнюс Зубрус, який раніше виступав за клуб "Філадельфія Флайєрс", а нині є нападником "Нью-Джерсі".

Коментарі ()